ElmqvistochPerseius © 2010-2015

 

  • D.O.M är inte bara fantastisk musik - även texterna förtjänar din uppmärksamhet. Hysteriskt roliga, provocerande och tänkvärda...

    - Selected lyrics

 

 

 

Vad världen verkligen behöver är ett riktigt bra rock 'n' roll band och vilka är redo att leverera om inte Dirty Old Man!

 

 

Dirty Old Man eller D.O.M är ett rockband där musiken kännetecknas av underfundiga texter, tunga beats och melodier som fastnar utan att bli banala. Ska de jämföras med någonting annat kan man tänka sig en korsning av britpop, punk och psykedelia. Bandet består av: P-star (sång och gitarr), Hank C (bas), Kip (trummor) och Zeke Zales (sång och diverse rytminstrument).

Dirty Old Man är lysande på att anpassa sina konserter och föreställningar till olika sammanhang. De har bland annat spelat på ställen som stadsfesten i Kalmar, teaterfestivaler, krogar och MC-klubbar. Det är ett band som funkar hos de mest krävande rock-konnässörer och för alla som helt enkelt är ute efter en riktigt kul kväll. Det här bandets spelningar är sällan renodlade rockkonserter, de blandar ofta sina framträdanden med stand-up, teater och cabaré.

För Dirty Old Man är det nämligen bara fantasin som sätter gränser – och fantasi det har D.O.M!

 

 

 

 

 

Webbplatser:


Video: 

 

Album:

 

Texter: